vanliga frågor

Det uppstår ju många funderingar när man planerar in en stor fest. Att ha fest hos oss påTornvillan kräver ju sina egna frågor och svar, då kan det vara skönt att få en del svar redan nu. Genom att läsa dessa frågor och svar underlättar vi en del för dig/er. Om ni trots dessa svar känner att ni behöver veta mer så är ni givetvis välkomna att kontakta oss! 

 

Hur många gäster och när? 
Allt från 25-100 personer. Ni får vara här tills kl 02.00 på fredagar och lördagar. Övriga dagar till kl 00.00
Vad kostar det att boka Tornvillan? 
Vi tar en sk. lokalhyra på 9000 kr om man nyttjar lokalen till 02.00. Detta belopp kan regleras pga ert tidsupplägg och val av veckodag! 
Betalning? 
Än så länge har vi inte tagit ngn anmälningsavgift men är i startgroparna att göra det. Däremot tar vi 80% betalt för beställd mat om man inte avbokar arrangemanget senast 30 dgr innan bokat datum.
Fakturering för er fest sker i efterskott med 10 dgrs betalningsvillkor. Dröjsmålsränta debiteras efter gällande regler.
Toastmaster? 
Har man en/flera toastmaster's till festen så ska de kontakta ansvarig servis alternativt kökschef Anné Eklund vid ankomst till festen! 
Musikanläggning/DJ/projektor?
Vi har en stereo där du kan spela skivor el koppla in en smartphone/Ipad el liknande och spela från era spellistor. 
Även projektorn (duk finns) kan du koppla ihop med din dator. 
Vi har ingen mikrofon. 
Vi har kontakt med olika DJ's (band mm) som vi kan presentera för er. 
Kuvertkostnad? 
Genom Tornvillans menyer får du ett personpris, lägg sedan ihop det med dryckespaket och ev andra beställningar (vickning mm) samt lokalhyran. Vi hjälper dig räkna ut detta! 
Ingår i menypriset även: dukning, ljus, blomdekoration (enkel blomma i liten vas) 
Bröllopstårta? 
Vi gör inte bröllopstårtor utan det får ni beställa via ngn konditor el företag som levererar detta till oss. Vi kan göra vanliga, festliga tårtor (se våra menyer)