Tornvillan - Vaxholm

1884 lät en av landets finaste ingenjörer, G Hekander, uppföra den vackra Tornvillan på historisk mark efter ritningar av arkitekten P Wallentin. Tornvillan har, fram till modern tid, ägts av ett antal välbärgade stockholmare som använt den som sommarresidens.

1996 köpte Anné Eklund Tornvillan  för att bedriva restaurang- och cateringverksamhet till alla Vaxholmares stora förtjusning. Nyligen genomfördes en tillbyggnad som gjorde den mysiga Tornvillan ännu trivsammare och vi kan ta emot upp till 100 gäster.

Under källarvalven, en trappa ner, återfinns puben där man kan njuta av en drink eller varför inte bjuda upp till dans?

Om Anné Matkonsult AB

Anné Matkonsult AB startades 1989 av Anné Eklund som även driver verksamheten.

Hon började med catering i liten skala hemma i sin pappas trerummare. Sedan har det blivit provkök, hushållslärarjobb och storkök tills 1996 då Anné fick chansen att köpa Tornvillan.

Trots att vi aldrig marknadsfört verksamheten har vi växt hela tiden och är idag 10 anställda, som älskar mat och att göra fina fester. Ungefär 500 portioner per dag brukar det kunna bli.

År 1999 blev Anné Eklund utnämnd till årets företagare och det är hon mycket stolt över. Vi som arbetar inom verksamheten är även väldigt glada över att ha så många trogna kunder. Stora som små och gamla som unga återvänder de till oss med jämna mellanrum och ger oss möjlighet att ordna lyckade fester, konferenser och/eller vanliga luncher.

Vi ordnar även bröllop och har haft regelbundna kunder inom både kommunen och företagsvärlden. Bland våra gäster har till exempel Ernst & Young, Skandia och Axfood funnits tillsammans med olika privata sällskap. Anné Matkonsult AB är inte främmande för några uppdrag och erbjuder allsköns mat från enklaste smörgås till lyxigaste festmeny. Många av våra kunder uppskattar särskilt våra bufféer, där vi kan anpassa innehållet efter såväl årstid, som målgrupp och pris.

Vanliga frågor