Affärsidé & Vision

För oss är Tornvillan Annés hem i dubbel bemärkelse. Inte nog med att hon lever och bor i hela Tornvillan, privat i den övre delen och arbetsmässigt i den nedre delen. När du som gäst kommer hit så ska du känna den värme Anné med personal utstrålar. Vi löser oftast det mesta och lyssnar på era behov och tankar, det sitter inte fast hos någon av oss. 
Även själva maten som tillagas här har den känslan. Och den smakar också, inget som är klent i smaken utan du känner på tungans alla delar de olika smakerna. Frågar du om recept kan vi nästan aldrig redogöra för det då det är på "känn" det skapas mat i köket. 
Vi satsar mer och mer på det ekologiska och strävar givetvis efter att uppnå det bästa i våra råvaror, allt för vår miljö och framtiden. Även våra servetter är från svenska skogar och för varje träd som används planteras 3 nya i vår svenska skog, det känns som ett bra led för vår miljö.
Vi önskar alla våra gäster och kunder, både de som gästar oss och de som beställer catering, ska uppleva en härlig och smakfull mat där kärlek, omsorg märks. Även ögat ska få sin beskärda del. Vi tycker om våra kunder och det ska märkas och vi tror det gör det! 

Varmt välkomna!