Om oss

Anné Eklund är ju idag en av Vaxholms företagarprofiler! Startade upp sin verksamhet 1989 och hennes mat är numera välkänt! Idag fördelas företaget med cateringverksamhet och även festvåningen Tornvillan där vi varje vecka har allt från bröllopsfester, födelsedag-/dop-fester, konferenser o begravningar. Vi har idag ett medvetnare kvalitetskrav på både vår mat och satsar mer på det medvetna miljöalternativet. 

Lite Tornvillan historik:
1884 lät en av landets finaste ingenjörer, G Hekander, uppföra den vackra Tornvillan på historisk mark efter ritningar av arkitekten P Wallentin. Tornvillan har, fram till modern tid, ägts av ett antal välbärgade stockholmare som använt den som sommarresidens.

Om Anné själv:
Anné Matkonsult AB startades 1989 av Anné Eklund som även driver verksamheten.Hon började med catering i liten skala hemma i sin pappas trerummare. Sedan har det blivit provkök, hushållslärarjobb och storkök tills 1996 då Anné fick chansen att köpa Tornvillan.
1997 byggdes verandan och kan idag ta emot upp mot 100 gäster!
Trots att vi aldrig marknadsfört verksamheten har vi växt hela tiden och är idag 10 anställda, som älskar mat och att göra fina fester. Ungefär 500 portioner per dag brukar det kunna bli.

År 1999 blev Anné Eklund utnämnd till årets företagare och det är hon mycket stolt över. Vi som arbetar inom verksamheten är även väldigt glada över att ha så många trogna kunder. Stora som små och gamla som unga återvänder de till oss med jämna mellanrum och ger oss möjlighet att ordna lyckade fester, konferenser och/eller vanliga luncher.

Vi ordnar även bröllop och har haft regelbundna kunder inom både kommunen och företagsvärlden. Anné Matkonsult AB är inte främmande för några uppdrag och erbjuder allsköns mat från enklaste smörgås till lyxigaste festmeny. Många av våra kunder uppskattar särskilt våra bufféer, där vi kan anpassa innehållet efter såväl årstid, som målgrupp och pris.
1996 köpte Anné Eklund Tornvillan  för att bedriva restaurang- och cateringverksamhet till alla Vaxholmares stora förtjusning. 
Mer information om vad vi kan erbjuda och i vilken form kan du läsa om på respektive rubrik. 
 

Hört från kund

Julbordsgäst: Det var otroligt gott allting. Kan rekommendera Tornvillans julbord.

Bröllopsbrud: Tack snälla! Det var fantastiskt och folk äääälskade maten och servicen! Ni är bäst!

 Tack snälla Anne med personal på Tornvillan för en jättegod middag och jag håller verkligen med gällande tårtan. Vi ber att få återkomma om ett år
Karin Resarö