Catering

Att beställa mat från oss för sin fest hemma, på jobbet, mingelmys och andra tillställningar, det ska vara enkelt och mycket gott. Det är det vi gör för att du som kund ska känna dig nöjd. Välkommen att höra av er med frågor och beställningar. 

Maten läggs upp bufféfat och skålar i, alternativt på engångsfat. Bara att ställa fram på buffébordet. Minimiantal för beställning: 15 personer.

Ni hämtar maten här hos oss i Vaxholm, eller så kan vi ibland erbjuda er att få den utkörd mot en avgift. Vi reserverar oss för att dessa dagar kan vara svårare att garantera leverans tider pga trafikkaos och logistik med alla leverans adresser. MEN vi gör så gott vi kan och det brukar fungera bra.
Bor man i Vaxholm med omnejd kanske ni kan hämta själva, detta kan vi synka närmare ert beställnings datum. 

Utkörningspriser:
Vi debiterar utkörningspriser, olika pris beroende på avstånd och tider. Vi ger dig leveranspriset i samband med bokningen! Nu under Covid-19 har vi begränsningar i våra utkörnings tjänster. 

Porslin:
Buffématen, snittar osv läggs upp på uppläggningsfat o är bara att ställa fram för servering. Hämtning av porslin ingår i priset vid utkörning av mat. Däremot tar vi en avgift på 1000 kr om porslin ej lämnas tillbaka till oss.

Vi hyr inte ut tallrikar, glas, bestick mm. Vi brukar istället samarbeta med Westmans i Stockholm (westmans.se) 

Välkommen att kontakta oss för mer information!