Vi välkomnar er att ha bröllopsfesten på Tornvillan!
Vi tar emot bröllopssällskap på upp till 100 personer inomhus. Det finns möjlighet till att ha vigsel i trädgården. Med en fantastisk utsikt över vattnet och avslappnad miljö blir er vigsel på Tornvillan något alldeles extra.


MENYER & DRYCKESPAKET
Till vänster hittar du vår festmeny och dryck, som ligger till grund för kuvertpris. Vi kommer med förslag på dryck om ni inte valt något passande till er meny. Bland våra festmenyer som omfattar tre rätter visas personpris per rätt. I dryckesväg debiterar vi per åtgång flaskvis. 
Vi sammanställer en offert på det ni önskar, att tänka på är även offert på brudskål med snitt, vickning.

BOKNING
Senast 7 dagar innan er bokningsdag fastställer vi antalet gäster, menyval samt dryck och ev matavvikelser. Vänligen maila din förfrågan till info@tornvillan.com
Vi bokar in lägst från 25 personer upp mot högst 100 personer. Debiteringen startar från 25 personers menyval oavsett lägre antal gäster. 

LOKALHYRA
Vi debiterar för användandet av Tornvillan. Olika storlek på debitering i förhållande till hur länge man vill vara här. Kl 02.00 är det sluttid för festvåningen fredagar och lördagar. Vardagar till kl 00.00. 
Kostnad: 10.000 kr, tillgång till festvåningen från kl 14 t.o.m kl 02.00 (ej sön-torsdag).